Anja Clausen - ny skoleleder på Eckersberg Børneunivers

Når børnene begynder i Eckersberg Børneunivers efter sommerferien, bliver det Anja Clausen, der byder børn og voksne velkommen. Hun blev mandag aften godkendt som børneuniversets nye leder af børnehave- og skoleforældre på en ekstraordinær generalforsamling.

Hvem er Anja? Ja, børn og forældre på Humlehøjskolen kender hende som deres viceskoleleder siden 2014, og mange lærere i Sønderborg kender hende som tidligere faglig aktiv i Sønderborg Lærerkreds. Beboere i Ullerup kender hende som deres nabo.

Anja skal afløse Eckersberg Børneunivers’ leder gennem fire år, Gunnar Steen, som har valgt at stoppe ved skoleårets udløb for at prøve noget helt nyt.

Vi får med Anja en meget kvalificeret leder, der har stor erfaring med ledelse, arbejdsmiljø og børns trivsel. Vi får også en ny leder, som har lagt mærke til vores særlige arbejde med konfliktløsning og Børns Rettigheder. Vores store fokus på børns trivsel er nemlig årsagen til, at hun søgte jobbet. Vi glæder os til at byde hende velkommen.