Første disciplin i denne triathlon er svømning, der starter fra den flydende badebro

Klar til afgang ved Eckersberg Børneunivers triathlon 2017

Triathlon 2017

Heppekor – velforberedt!

Fredag d. 22. september i et rigtig flot vejr havde 28 fantastiske unger og voksne meldt sig til at gennemføre årets triathlon. 50 m svømning, 10 km cykling og 3 km løb!

Det sker hvert år som én af de ting, der er med til at gøre motion og bevægelse til noget sjovt som alle har lyst til at være med i. Som Tommy så fint fik sagt til JyskeVestkysten: “Vi har gjort det i mange år – vel i alle 22 år skolen har eksisteret. Det er en fed måde at vise børnene, at alle kan gennemføre en triatlon!” Seje unger vi har  :-)

De, der ikke selv gennemførte triathlon, hjalp med at heppe, servere forfriskninger til deltagerne og at sikre deltager og trafik ikke kom i vejen for hinanden!

Avisen har skrevet en fin artikel med fine billeder, som du kan se hér: Fåååååårk, det er koldt

Der er selvfølgelig også omtale og maaange billeder på vores Facebook.

De hurtigste

De tre første placeringer i hver klasse blev:

• Piger: 1 Maria Marcussen i tiden 46.53 minutter, 2 Karen Dransfeldt, 3 Julie Marcussen
  • Drenge: 1 Kristoffer Hoffmann i tiden 35.16 minutter, 2 Emil Clausen, 3 Joachim Lei
  • Team: 1 Nicolai Frømling og Susanne Asmussen i tiden 41.01 minutter
  • Damer: 1 Randi Nielsen i tiden 38.46 minutter, 2 Annemette Priske Lei, 3 Dorthe Dransfeldt
  • Mænd: 1 Jesper Jauert Duus i tiden 29.55 minutter, 2 Ole Nielsen, Carsten Hansen
Triathlon 2017

Løber i mål med heppekor!