Her på skolen arbejder vi alle sammen, både børn, forældre og de ansatte. Det er på denne måde at universet fungerer optimalt.

Forældrene “ejer” Eckerberg Børneunivers og er derfor med til at bestemme:

• Det er forældrene, der vælger bestyrelsen blandt forældregruppen og det er bestyrelsen, der ansætter medarbejderne på skolen.
  • Forældrene tager medansvar for at skolen har de rammer, der skal til, for at få undervisningen til at fungere, som vi ønsker det. Det sker f.eks. ved at deltage i arbejdsgrupper og udføre dele af rengøringen på skolen.

Forældrene har derfor et stort ansvar for, at det hele hænger sammen, men har til gengæld også en mulighed for at præge børnenes hverdag og skolegang. Hermed sikrer vi, at vi kender skolen, de ansatte og de andre forældre godt, hvilket gør at skolen bliver vores. Derudover er der naturligvis også et økonomisk aspekt.

I vores øjne bliver det den mest optimale skole til VORES børn! Den hygge, der så kommer ud af det samvær, er jo så en yderligere bonus.