Eckersberg Friskole blev en realitet i 1995. Forud for opstarten lå et stort forældrearbejde fra nogle af byens borgere, der ikke ville acceptere, at Blans by skulle være uden den lokale skole. Eckersberg friskole er en “protest-skole” etableret efter lukningen af den kommunale folkeskole, men det blev en helt ny og meget anderledes skole. Dog vægter vi fortsat nærmiljøet og det at være en lokal skole. Skolen ligger i naturskønne omgivelser, tæt på skov og strand og med gode udendørs arealer; med fodboldbaner, multibaner og en stor naturlegeplads, sidstnævnte etableret af foreningen “Blans i bevægelse”.

Er du interesseret i at få mere at vide om vores skole, er du altid velkommen til at kontakte os, og få en uformel snak. Vi har åbent lærerværelse, hvilket betyder, at alle er velkomne til en snak med lærerne eller lederen, hvad enten du er evt. kommende forældre eller allerede gammel i gårde.

Der er altid kaffe på kanden, så kig endelig forbi!

Anja Klindtworth Clausen