De ansatte får mål til at blive til virkelighed

Vores ansatte er alle vigtige spillere for at vores børneunivers kan fungere. Det er dem, der får alle vores ønsker og mål til at blive til virkelighed. Hver dag kommer vores børn forventningsfulde ind på skolen – og de ansatte vil gøre alt for at det bliver en god dag og børnene får ”noget” med hjem.

Du er altid velkommen til at kontakte én eller flere. Det vil være fint at sende en e-mail, hvis det er en information, der ikke umiddelbart kræver svar eller handling.

Drejer det sig om noget vigtigt vedrørende dit barn eller skolen, bør du tage telefonen og ringe til din gruppelærer eller den person du ønsker at viderebringe noget til.

Nedenfor er først den ansatte ledelse og lærestab listet – derefter øvrige ansatte i f.eks. administration og vedligehold.
Ansatte tilknyttet børnehuset og SFO finder du under deres menupunkter.