Så er det fælleslejrtid igen og det bliver godt   :-D
I uge 35, mandag d. 28. august – fredag d. 1. september går det løs! Det er også i kalenderen.
Minder fra sidste fælleslejr i 2015: Billeder.

Vi bygger primitiv lejr på spejderpladsen ”Troldhøj” midt i Nørreskoven på Als. Pladsen er grøn, omkranset af skov og inddelt af levende hegn. Troldhøj har desuden strand, gode toiletter og mulighed for bad.

Hver dag vil børnene blive bespist med så sund mad, som den kan fremstilles under åben himmel. De vil blive udsat for en afpasset mængde motion både om morgenen, og på nogle af værkstederne.

Ugen bruges til at styrke de værdier og holdninger, som er hele friskolens grundlag og på den måde får vi startet skoleåret 17/18 godt. Det er den dybere mening med fælleslejren. Vi skal som sædvanligt bo i telte og andet spændende. Lillegruppen skal bo i vores 6-personers telte. Mellemgruppen skal bo fire børn i 5-personers iglooer. Storgruppen og ældstegruppen skal i år bo i 20-personers Vanaheim Nordic telte.

Se mere på Intra.

Redaktionen