Årets First Lego League handler om Animal Allies

Siden dette indlæg HAR vi været til lokalfinale og fik priser med hjem! Se mere i Eckeskallen december.

På lørdag d. 12. nov. afholdes årets lokalfinale i First Lego League.
Det er en verdensomspændende sciencekonkurrence, hvor der konkurreres i forskning og robotprogrammering.
Årets tema er Animal Allies og her skal hvert hold finde en problematik at forske i, og ud fra forskningen opfinde en innovativ løsning.
Det har vi gjort og vi glæder os til at præsenterer den for dommerne.

Ud over forskning konkurreres der også på robotbanen. Her skal vores robotbyggere og programmøre konkurrere mod de andre hold.
Alle har fået den samme bane med x antal momenter som skal løses. Det har man 2 minutter og 30 sekunder til.
Det hold der kan lave flest point vinder.

Og det skulle man tro var nok. Men nej. Holdet skal også præsentere deres arbejde i en PIT dagen lang.

TEP – “The Eckersberg Programmers” består i år af 10 børn fra 4. til 9. klasse. Fire piger og seks drenge.

I kan bakke os op i Guderup skolens gymnastiksal fra kl. 10 til ca. 15 på lørdag.
Vi er hold nr. 2, har blå T-shirts og gule caps  :-)

TEP