😊 Kære forældre 😊 

 

Vi har nu fået ansat en ny lærer. Vi glæder os til at byde Lars Frederiksen velkommen her i universet. Han starter på mandag, og skal være en del af mellemgruppeteamet. Vi glæder os til samarbejdet med ham, og vi håber, han bliver glad for at være her hos os. VELKOMMEN TIL LARS. 

Julie er i dag startet efter sin barselsorlov. Det er dejligt igen at have hende tilbage i universet. 

I forbindelse med ansættelsen, samt at Julie igen er tilbage, og der er ændringer i Silke og Mariannes skemaer, sker der nogle rokader på lagene og ændringer af enkelte timer. Det bliver rigtig godt. 

I kan herunder se, hvad det betyder for de enkelte lag.  

Ændringerne træder i kraft fra mandag d. 7. december. Den næste uge giver derfor Lars mulighed for at komme lige så stille ind på skolen og være med som ”føl” i mellemgruppen.  

I næste uge sender vi nye elevskemaer ud som så er gældende fra d. 7. december. 

 

Lillegruppen 

Vi har mulighed for igen at oprette tre lillegrupper – hvilket er superdejligt 😊 

Gruppelærerne bliver Anja, Laura og Marianne. Derudover er der ingen ændringer i skemaet. Lillegruppen sender en besked ud til forældrene om, hvordan børnene bliver fordelt. 

 

Mellemgruppen 

Gruppelærerne bliver Lars, Tommy og Rikke. Lars overtager 5. kl. engelsk og tysk. 

 

Storgruppen 

Gruppelærerne bliver Anne og Anna. Anna overtager Mettes gruppe, og hun kender allerede børnene godt og kender til storgruppens hverdag, hvor hun har haft en del støttetimer og også har nogle fagtimer.  

På fredag stopper Mette som vikar her hos os. Vi takker for samarbejdet, og ønsker hende alt god fremover. 

 

Ældstegruppen 

Silke og Gitte fortsætter uændret som gruppelærere. Lars overtager 8.kl. tysk. 

 

De andre vigtige voksne 

Julie overtager støtterollen efter Anna og skal have 6. kl. engelsk og fortælling. 

Sus, Britta og Sanne fortsætter som de plejer. 

 

Lejr 

Vi har valgt at flytte vores laglejr til efter sommerferien, da vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvordan det bliver til foråret, om der stadigvæk er restriktioner, der betyder, at vi ikke må tage på lejr med børn. Vi håber dog, at vi kan gennemføre vores laglejr ture efter sommerferien. 

Kirke 

I år kan vi desværre ikke komme i kirke, ligesom vi har været de forgangne år. Derfor er Laura og Britta ved at planlægge, hvordan vi kan fremføre krybbespillet her på skolen, og evt. optage det så forældre og bedsteforældre kan se det. Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi vil forsøge at gøre det så godt som muligt for børnene.  

Vi har haft indskrivning af to nye børn – én pige i lillegruppen og én pige i storgruppen. VELKOMMEN til pigerne og deres familier 😊 Vi håber, I bliver glade for at være her på Eckersberg. 

Ændring skema 

Siden sommerferien har børnenes skemaer været ændret til, at de skal møde kl. 8.00 om morgenen. 

 

Vi håber, I alle får en god og hyggelig december 😊 

 

Venlig hilsen 

Tine, Silke og Marianne.