Kære forældre

Iflg. retningslinjerne har skolerne mulighed for en glidende overgang til fremmødeundervisning fra den 4. januar og så frem til den 10. januar. Vi har derfor lavet en opstartsplan for den første uge. Desuden har vi valgt, at de to kommende uger vil være emneuger. Vi vil selvfølgelig tilrettelægge undervisningen på tværs af fagene.

Bag planen ligger et ønske om at passe på børnene, forældre og personale. Samtidig ønsker vi, at der er tid til god planlægning for lærerne, så fagligheden er i højsæde og vi undgår for megen nødplanlægning. Med den følgende plan holder vi skolen i gang, taget ansvar og giver den faglige undervisning de bedst mulige forhold.

I får rammerne for ugerne her, og senere får I information om det faglige indhold af ugerne fra lærerne.

Vi vil her præsentere vores opstartsplan efter nytår for jer .

Fra og med d. 4. januar

Lillegruppen starter fysisk på skolen til lagundervisning/nødundervisning.

Mødetiderne er 8.00-13.00 mandag til torsdag og kl. 8.00-12.15 fredag.

Herefter er der mulighed for SFO.

Mellemgruppen, storgruppen og ældstegruppen modtager fjernundervisning/nødundervisning hjemmefra.

Fra og med d. 6. januar

Mellemgruppen starter fysisk på skolen til lagundervisning/nødundervisning.

Mødetiderne er 8.00-13.00 mandag til torsdag og kl. 8.00-12.15 fredag.

Herefter er der mulighed for SFO, og der bliver “nød-lektiecafe” for de større elever, der ikke kan komme hjem, fra kl. 13.00-14.00 (busbørn).

Storgruppen og ældstegruppen modtager fortsat fjernundervisning/nødundervisning hjemmefra.

EMNEUGER: Fra og med d. 11. januar til og med d. 22. januar (uge 2 og 3)

Storgruppen og ældstegruppen starter fysisk på skolen.

Alle har emneuge med deres eget lag. Indholdet meldes ud af lærerne.

Mødetiderne er 8.00-13.00 mandag til torsdag og kl. 8.00-12.15 fredag.

Herefter er der mulighed for SFO og der bliver “nød-lektiecafe” for de større elever, der ikke kan komme hjem, fra kl. 13.00-14.00 (busbørn).

Fra og med d. 25. januar

Opstart for alle lag efter almindeligt skoleskema, medmindre andet meldes ud.

Forældre på skolen

Vi vil gerne bede om, at børnene kun bliver afleveret og afhentet udenfor både til skolen og SFO. Vi oplever nemlig at flere og flere forældre går ind på skolen, mens der er børn til stede.

Når I skal gøre rent eller udføre andre forældreopgaver udenfor “åbningstid”, er det selvfølgelig ok at gå ind, og vi beder jer da spritte hænder, når I ankommer.

Skal I til møde på skolen, skal I ligeledes spritte hænder ved ankomsten og bære mundbind.

Vi ville gerne byde jer alle velkommen på skolen i dagligdagen, men lige nu er det vigtigt, at begrænse antallet af personer på skolen samtidig. Tak for jeres forståelse.

En eventuel forlængelse af restriktionerne og lukning af SFO

Lige nu starter vi op d. 4. januar, men skulle tidsrammen blive ændret, skubbes forløbet, og så vil vi selvfølgelig informere jer herom. I vil også blive informeret om, hvordan nødundervisningen hjemmefra vil komme til at foregå. Vi kan ligeledes ikke udelukke, at der kan komme andre ændringer i vores planlægning.

Ved en forlængelse hvor hele skolen skal nødundervises hjemmefra er SFO’en ligeledes lukket, ligesom den også er i dagene før jul.

Det var egentlig ikke denne måde, vi havde ønsket at sende en hilsen til jer, og da slet ikke ønske jer en god jul. Alligevel er vi glade for, at vi er kommet helt frem til jul, uden at vi fra universets side har været nødsaget til at sende klasser eller hele universet hjem pga. coronasmitte. Det kan vi alligevel være stolte af, at vi alle i fællesskab har formået 😊

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, er I velkommen til at skrive til os.

Vi ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår. Pas godt på hinanden.

Julehilsner

Tine, Silke og Marianne