Årets 24-timers løb skydes i gang tirsdag d. 28.maj 2019 kl. 12.00 og slutter onsdag d. 29. maj kl. 12.00. Så kom og vær med til et døgn med mange aktive børn og unge fra Børneuniverset, forældre, tidligere elever og borgere i Blans og omegn.
Der er både plads til at heppe på de mange løbere – eller hvorfor ikke selv løbe et par aktive runder?

Hvilket formål har løbet?

• Vi skal have det sjovt sammen i hele Børneuniverset og i byen, og derfor skal vi i fællesskab klare
    udfordringen med at holde depechen løbende i 24 timer.
  • Løbet er et sponsorløb, som har det formål at tjene penge til nye læringsaktiviteter ude og inde i
    Børneuniverset.

Hvor og hvordan?
På sportspladsen i Blans.
Alle løbere sørger for at finde en eller flere sponsorer, som skrives på sponsorkortet, som afleveres til Susanne på kontoret ved tilmeldingen (hurtigst muligt).
Børneuniversets børn og unge, forældre samt alle interesserede løbere fordeles på 12-14 løbehold, som hver skal dække én til to timer ind på forskellige tider af døgnet. De enkelte hold skal sørge for, at der konstant er en løber på banen, så depechen hele tiden er i bevægelse.

Er du ikke til løb, kan du støtte op om løbet ved at møde op og heppe på løberne.
Skolens elever og musiklærer vil sørge for lidt skøn musik til ørerne, og Støtteforeningen for Eckersberg Børneunivers sørger for lidt at spise og drikke under løbet.

Tilmelding
Kunne du tænke dig at løbe med eller være sponsor til løbet, så er du velkommen til at kontakte Susanne på kontoret på tlf. 74461389. Du er også velkommen til at kigge forbi kontoret.

Vi glæder os til at se jer alle.

På vegne af Eckersberg Børneunivers
Anja Clausen