Når du forlader grundskolen, skal du gerne være afklaret mht. valg af ungdomsuddannelse, og inden du afslutter 9. eller 10. klasse, skal du have udfyldt en uddannelsesplan. Arbejdet med uddannelsesplanen påbegyndes i 8. klasse, hvor alle elever skal lave en foreløbig uddannelsesplan. I 8. klasse kommer du også på en uges introkursus, hvor du får viden om/indblik i 5 forskellige ungdomsuddannelser. I 9. kl. tilbydes du en brobygning, hvor du kan komme til at lære en ungdomsuddannelse nærmere at kende. Se mere på kommunens hjemmeside:
Skolevejledning.

Til at kunne træffe det rigtige valg får du i løbet at din skolegang kontakt med Ungdommens Uddannelsesvejledning og snakker en personlig UU-vejleder.

Vores UU-vejleder er Hella Büttner. Du kan finde kontaktoplysninger på kommunens hjemmeside:
Find din personlige UU-vejleder.