Børnehave

Praktiske oplysninger

Regler, mål og værdier

Ansatte

Ansatte i Børnehaven

Tine Petersen

Afdelingsleder af børnehuset/SFO afd.

Jeg hedder Tine Petersen og er født i 1983. Jeg blev uddannet pædagog i 2009 og efter 9år i to forskellige naturbørnehaver først som pædagog og de sidste 3år som børnehaveleder blev jeg i december 2018, ansat i Eckersberg Børneunivers som børnehave og SFO afdelingsleder. 

Jeg brænder for friskolemiljøet og friheden i, at vi ansatte og forældre i fællesskab kan skabe det tilbud vi ønsker for vores børn. 

I mit lederskab er jeg optaget af fællesskabet og den røde tråd. Både internt fra fx lillegruppen til storegruppen, skole til SFO, og i personalegrupperne, men også overordnet som univers. At være et univers er i mine øjne en gave vi skal udnytte med alt hvad det indebærer af gode overgange, brug af de fysiske rammer på tværs samt gøre brug af hinandens ressourcer, det være sig faglig sparring, kollegialt samvær og i det hele taget hjælp på kryds og tværs. 

Når jeg ikke sidder på mit lille kontor i børnehaven, så har jeg børnetimer, både i børnehaven og SFO’en. Det er vigtigt for mig også ”at være på gulvet”, jeg kan godt lide at være tæt på børn og medarbejdere. Og så giver børn i alle aldre det sidste krydderi på hverdagen. Jeg holder meget af deres umiddelbarhed og jeg er fascineret af, hvor meget børn lærer og udvikler sig de første år af deres liv. Børnenes nysgerrighed er en kvalitet, jeg ønsker vi alle bevarer en stor del af i vores voksne liv.

Privat bor jeg i Aabenraa med min kæreste, vores 4 sammenbragte børn og vores hund. Min fritid bruger jeg på familien, gåture med hunden i skov og ved strand og på at hjælpe i min kærestes smedevirksomhed.

Email: tine.petersen@eckbu.dk

Marlene Christiansen

Pædagog i børnehaven

Jeg hedder Marlene Sisseck Christiansen og er født i 1985. Jeg er uddannet pædagog i 2011. Jeg blev ansat i børnehaven v/Eckersberg Børneunivers i 2013. 

Jeg er født nysgerrig og på nogle punkter et stort legebarn. Jeg er vild med børn, fordi de er så umiddelbare, ærlige, nysgerrig og livsglade og det giver mig energi. Jeg nyder at være i naturen og vise børnene alt det vi kan opleve sammen og hvad vi kan bruge naturen til.

Jeg brænder for og er særligt optaget af motorik, sprog samt kontakten mellem mennesker. Privat er jeg mor til Filip og i min fritid læser jeg til psykoterapeut. 

Grete Witthøft

Pædagogisk assistent

Jeg hedder Grete Witthøft, er født i 61. 

Jeg er uddannet kontorassistent, men har fra 2003 arbejdet i daginstitutioner. Først 3 år i en vuggestue, fra 2006 i børnehaven her i Eckersberg Børneunivers .

I 2011 blev jeg uddannet pædagogisk assistent og har senere taget uddannelsen til pædagogisk massør, hvilket børnene i børnehaven nyder godt af.

Arbejdet med børn er meget givende, hver dag er forskellig og man får virkelig meget igen. Det er spændende af følge børnenes udvikling, både fagligt, socialt, motorisk og sprogligt, ja hele vejen rundt, fra de starter som knap 3 årige og til de er skoleklar .

Jeg kan rigtig godt lide at være kreativ sammen med børnene , male, tegne, klippe-klistre samt lave forskellige ting og pynt. 

Udelivet nydes også i børnehaven . At komme ud på tur er altid et hit, især med vores gode cykler, det kan være både til skov og strand, eller vi kan lave bål og snobrød. En tur i gymnastiksalen nydes også af alle.

Samvær med børnene kan gøre enhver dag god.

Jeg bor i Høruphav sammen med min mand. Udelivet betyder meget for mig, så den daglige gå- eller cykel tur vægter jeg højt. Ugens time til cross Dance sammen med veninderne er også godt, både motionen og det sociale.

Ellers bruger vi en meget stor del af fritiden sammen med vores voksne børn, svigerbørn og børnebørn.

Martin Normand Petersen

Pædagog i børnehaven

Mit navn er Martin Normand Petersen jeg er 38 år gammel, oprindeligt fra Sønderborg men nu bor jeg i Vester Sottrup sammen med min datter Maja.

Jeg blev uddannet pædagog i 2020, men jeg har også en uddannelse som butiksassistent bag mig.

Jeg elsker at være ude i naturen, og at bruge naturen som læringsrum. Jeg kan rigtig godt lide dyr og planter og jeg synes det er vigtigt at give børnene oplevelser i naturen, og at vise dem, at det er noget vi skal være med til at passe på. Det er i det hele taget for mig en stor del af det pædagogiske arbejde at kunne formidle informationer til børnene i en tidlig alder, så de bliver bekendte med den verden som er omkring dem, og som de ser i hverdagen.

Det er vigtigt for mig at være en god rollemodel få børnene, men jeg kan også godt lide at lege og fjolle.

Lili Lorensen Herskind

Pædagog i børnehaven

Jeg er oprindeligt butiksuddannet men efter nogle år som butiksassistent søgte jeg ind på Socialpædagogiske Seminarium i Århus, hvor jeg blev færdig som socialpædagog i 1993. Siden har jeg bl.a. arbejdet på Julemærkehjem, SFO, døgninstitution med multihandicappede, opholdssted med voksne, arbejdet i Børnehuset i ca. 4 år, haft min egen Naturbørnehave i knap 9 år og er nu vendt tilbage til Børnehuset igen.

Jeg er fra 1960, gift med Henrik og vi har en søn som har gået  i Børnehuset og på Eckersberg Friskole.

Vi bor på et nedlagt landbrug ned til Als Fjord og her er altid nok at gå igang med.

Fritiden bruger jeg på familien, venner, motorcykelture, kajakture, bøger, strikketøj m.m.

Malene Wulff

Pædagog i børnehaven / SFO

Jeg hedder Malene Vindfeldt Wulff, jeg er født i 1985. Jeg blev uddannet pædagog i 2014 og ansat i Eckersberg børneunivers i 2014. Jeg er både i SFO og børnehaven. Jeg kan godt lide, at jeg får lov til at følge dem fra børnehave til SFO. Er sikker på, at det også gøre det nemmere for børnene, at de kender de pædagoger der er i SFO’en.

Jeg bor i Rise, som ligger tæt ved Rødekro sammen med min kæreste Kenneth og vores to børn Lykke og Felix. I min fritid er jeg sammen med familien, venner og arbejder i en ungdomsskole for unge fra 7. klasse og til og med 18 år.

Email: sfo@eckersberg-friskole.dk

Lone Arleth

Pædagogmedhjælper i børnehaven / SFO

Jeg hedder Lone Arleth. Bor i Sønderborg i et lille rækkehus sammen med mine to hunde og fem høns.

Har to voksne børn. Daniel og Lykke.

Har arbejdet i Børneuniverset i sfo’en, som pædagog medhjælper siden 2006

Har stor interesse i det kreative og nyder at arbejde med børnene. I øvrigt er jeg så heldig at undervise i værkstedstimer med skolebørnene.

Email: sfo@eckersberg-friskole.dk

Vil du vide mere om Eckersberg Børneunivers?

Kom tættere på det, der gør Eckersberg Børneunivers til en unik oplevelse – fagligheden, fællesskabet, den personlige udvikling.

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet!

Eckersberg Børneunivers

Eckersbergvej 1, Blans
6400 Sønderborg

Sekretær: +45 92448063

Ledelse: +45 23989372 eller +45 91526600
Lærerværelset: +45 92448064
SFO: +45 92448065
Børnehave – Lillegruppe: +45 29845793
Børnehave – Storegruppe: +45 61795793