Hvem er vi?

Støtteforening

Værdigrundlag

Lovpligtig info

Personale og bestyrelse

Forældreengagement

Personale og bestyrelse

 

Vores ansatte er utrolig vigtige, og det er dem, der får vores børneunivers til at fungere i det daglige. Det er dem, som får alle vores ønsker og mål til at blive til virkelighed. Hver dag møder vores børn forventningsfulde ind, hvor de ansatte vil gøre alt for at det bliver en god dag, så børnene får ”noget” med hjem.

Du er altid velkommen til at kontakte én eller flere fra personalet eller bestyrelsen.

Drejer det sig om noget vigtigt vedrørende dit barn eller skole/børnehave, bør du tale med/ringe til den person, som du ønsker at viderebringe en besked.

 

Silke Steffensen

Univers- og skoleledelse

Mit navn er Silke Steffensen. Jeg er gift og har to voksne børn og et barnebarn. Jeg bor i Hanved, en lille landsby i Tyskland, som ligger tæt ved grænsen.

Jeg har været ansat på Eckersberg Børneunivers siden 2006. Jeg har været gruppelærer i mellem-, stor og ældstegruppen. Udover dansk og matematik har jeg undervist historie, tysk og værksted.

Min fritid bruger jeg på at være sammen med familie og venner og lange gåture med vores hund.

Marianne Bunde

Univers- og skoleledelse

Eckersberg er for mig et dejligt sted, hvor man sammen med skønne børn, kolleger og forældre kan gribe de idéer, der dukker op, og lave en skole hvor god trivsel er udgangspunktet for læring.  

Jeg har været ansat på Eckersberg siden 2013, er uddannet pædagog, logopæd og er forfatter til et undervisningsmateriale for 0. kl. kaldet ”Løbedansk” udgivet af Forlaget Delta. 

Privat er jeg gift og har tre store børn. Jeg bor i Ø. Sottrup, og bruger fritiden sammen med min familie. Jeg elsker at bevæge mig, og får i fritiden også tid til at dyrke gymnastik, fitness og cykling. 

Personlig Email: marianne@eckbu.dk 

Mobil: 91526600

 

 

 

Susanne Holm

Sekrætær

Jeg er gift med Poul Harald og har 3 børn født i 1993, 2003 og 2005. To piger og en dreng.

Jeg bor på Als og har, inden jeg startede på Eckersberg, blandt andet arbejdet på sygehuse som lægesekretær og siden som dagplejer i Augustenborg Kommune.

Jeg nyder mit arbejde her på skolen, hvor ikke to dage er ens. Især er det en fornøjelse, at elever og forældre smutter forbi.

Preben Askbjørn Hjorth

Pedel


Er Gift med Katerina Lind, og sammen har vi to børn Teoder og Asthrid, som begge har gået på Eckersberg Friskole.

Har en bred håndværker uddannelse som Snedker og Elektriker. Læste senere til stærkstrømsingeniør og pædagog

Friluftslivet har altid optaget mig. Fiskeri, dyreliv, vandring og sejlads i havkajak.

Arbejdet som pedel på Eckersberg er et meget varieret arbejde. Ikke to dage er ens. Der skal ofte tænkes anderledes og kreativt for at få skolen bygninger og tekniske installationer til at virke bedst muligt.Preben Askbjørn Hjorth
Pedel

 

Jonna Philipsen

Morgen-SFO og blæksprutte

Susanne Borg Pedersen

Lærer

Jeg er uddannet på Fyn, arbejdede derefter nogle år på en friskole på Sjælland, hvor jeg var med til at starte og drive en fritidsklub, og flyttede i 1996 til Blans sammen med Tommy.

Min start på Eckersberg Friskole (som det hed dengang) var som lillegruppelærer, og jeg har sidenhen være gruppelærer også i mellem- og storgruppen, samt faglærer.

Jeg brænder for at undervise, og det fag, jeg brænder mest for, er matematik. Derudover underviser i bl.a. engelsk, tysk og støtteundervisning i dansk og matematik, og jeg laver læsekurser.

Hilsen Sus.

: 

Rikke Schanz

Lærer

Jeg hedder Rikke Schanz og jeg har været ansat på Eckersberg Børneunivers siden 2002.

Til daglig er jeg Mellemgruppelærer på skolen, og derudover underviser jeg i biologi, geografi, tysk og værkstedsfag.

Jeg er uddannet fra Den Frie Lærerskole i Ollerup i 2000, og efter endt uddannelse arbejdede jeg et par år på en efterskole, hvorefter jeg var så heldig at blive ansat på Eckersberg Børneunivers, dengang kaldt Eckersberg Friskole.

Privat bor jeg i dejlige landlige omgivelser på Als, sammen med min datter Therese og min mand.

Min fritid bruger jeg på familien, byggeprojekter og lange gåture i skov og ved strand, når jeg har tid til det.

Susanne Asmussen

Støttelærer og psykoterapeut

Jeg er så heldig at have været med til at starte denne skønne friskole. Jeg har været lærer på mange lag , men i de sidste to år, har jeg arbejdet som støttelærer samt psykoterapeut.

Jeg blev færdiguddannet som certificeret familie- og psykoterapeut i 2011. Nogle tænker sikkert hvad skal man bruge sådan en til? Jeg bliver brugt til samtaler med børn og forældre.

Problemstillingerne kan være alt lige fra pubertetsproblemer, skilsmisse, opdragelse, eller hvis en familie kommer i krise. Jeg er meget stolt af , at vi på vores skole, har dette tilbud. Nu er det blevet implementeret i vores skole, og børnene ved at jeg er der, og det betyder at de også kommer af sig selv, for at få en snak omkring et givet problem.

Husk det er ikke en skam at have et problem, men det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Anja Mariager

Lærer

Jeg hedder Anja Mariager og har haft tilknytning til Eckersberg Børneunivers, siden februar 2014, hvor jeg afsluttede min sidste praktik i lillegruppen og efterfølgende blev ansat som vikar i de forskellige lag. Jeg blev fastansat som lillegruppelærer i august 2014.

Jeg er oprindeligt fra Skagen, men flyttede i 1996 til Sønderborg, pga. min mands arbejde hos daværende CimberAir.

Uddannet i butik i 1992 og beskæftigede mig med det indtil 2009, hvor jeg fandt ud af, at der skulle ske noget andet.

Til daglig bor jeg i Sønderborg med min mand Peter og vores 2 børn Oliver og Josefine.

Fritiden bruger jeg på venner, familie og gåture med vores hund.

Julie Dyrgaard

Lærer

Jeg hedder Julie og bor sammen med min kæreste og vores hund i Dybbøl. Jeg læser til lærer i Haderslev. Jeg afsluttede dansk i 2014, afslutter engelsk i 2015 og matematik i 2016.

Jeg har netop afsluttet et studieophold i England, hvilket var virkelig spændende og lærerigt for mig.

Jeg var så heldig at have min første praktik her på skolen i mellemgruppen i 2013 og mærkede med det samme skolens fantastiske atmosfære og rummelighed – dette er et sted man holder af at være!
Jeg har herefter været vikar i både skolen og børnehuset og har været så heldig (at jeg nogen gange må knibe mig selv i armen) at få et vikariat i mellemgruppen frem til juni 2015.
Udover at være mellemgruppelærer underviser jeg i engelsk og idræt.

Al min fritid går med hest og hund, vi har mange heste i familien og jeg har undervist i Sundeved Rideklub de seneste 15 år og nu også i Gråsten. Jeg rider dressur på konkurrenceniveau og når jeg ikke er at finde hos hestene nyder jeg selskabet af vores Jack Russell terrier Liva eller passer familiens rideudstyrsbutik.

Britta Jessen

Lærer

Jeg hedder Britta, er gift, bor i Broager og har 3 børn.

Jeg er uddannet musikpædagog fra Nordjysk musikkonservatorium i Ålborg, og har inden min tid på Eckersberg friskole været ansat i musikskoler, hvor jeg har undervist i guitar, bas, klaver og rytmisk band.

I foråret 2008 startede jeg med at undervise Lillegruppen i musik og havde et enkelt værkstedshold. Det var rigtig spændende og jeg blev meget begejstret for skolen, så da skolen søgte en ny musiklærer valgte jeg at søge stillingen. Jeg har været på skolen siden og synes jeg har et drømmejob.

Udover at undervise 0-4. klassetrin i musik, tilbyder jeg individuel undervisning i et valgt instrument, det kan være bas, guitar, sang, klaver eller trommer. I værksted har jeg haft lidt forskelligt indenfor det musiske ex. Band, kor, sang og rytmik, stomp og musicalband da vi hvert år i november opfører en musical.

Tommy Vejen Pedersen

Lærer

Jeg er gift med Sus, der også er lærer på skolen. Sammen har vi selv har haft tre børn gennem Børnehuset og Eckersberg Friskole.

Oprindeligt er jeg fynbo, ’66 årgang, uddannet på Skårup Statsseminarium i 1993. Jeg startede mine lærerkarriere på Rørvig Friskole, men siden 1996 har Eckersberg Friskole været en stor del af mit liv.

I tidens løb har jeg været både mellem-, stor- og ældstegruppelærer. De seneste tre år har jeg været en glad mellemgruppelærer.Ud over grundfagene dansk og matematik underviser jeg også historie, samfundsfag, engelsk, tysk, idræt og PM-fag.

PM-fag skal være fagligt funderede, værkstedsorienterede, udfordrende, spændende og sjove for børnene.

Idræt undervises frem mod prøven og krydres gerne med noget alternativt som karate, yoga, akrobatik osv.

Jeg er pt ved at uddanne mig til både mindfulness instruktør i det engelske .b system målrettet børn og som MBSR-lærer målrettet voksne. Mindfulness og meditation er en vigtig del af min hverdag.

I sommerhalvåret tilbringer jeg mange timer på vandet på windsurfing- og SUP-brætter.

: 

Anna Kirkelund

Lærer

Jeg hedder Anna Kirkelund og jeg bor i Sønderborg med min hund.

Jeg er uddannet i 2011 fra Odense Seminarie, med valgfagene dansk, billedkunst, religion og historie. Jeg blev ansat på Eckersberg Friskole i 2013 som gruppelærer i mellemgruppen. Jeg underviser i grundfag, naturfag, engelsk og billedkunst. Derudover har jeg forskellige værksteder.

Gitte Blankschøn

Lærer

Jeg er uddannet lærer i 2015 i fagene dansk, fysik/kemi, engelsk og specialpædagogik.   I 2018 blev jeg ansat på skolen og har siden 2019 været gruppelærer i 9. klasse.    Til daglig bor jeg i Sønderborg med min mand. Vores søn, der er tidligere elev på skolen, er under uddannelse og netop flyttet hjemmefra.   Personlig Email: Gitte@eckbu.dk 

Grete Witthøft

Pædagogisk assistent

Jeg hedder Grete Witthøft, er født i 61. 

Jeg er uddannet kontorassistent, men har fra 2003 arbejdet i daginstitutioner. Først 3 år i en vuggestue, fra 2006 i børnehaven her i Eckersberg Børneunivers .

I 2011 blev jeg uddannet pædagogisk assistent og har senere taget uddannelsen til pædagogisk massør, hvilket børnene i børnehaven nyder godt af.

Arbejdet med børn er meget givende, hver dag er forskellig og man får virkelig meget igen. Det er spændende af følge børnenes udvikling, både fagligt, socialt, motorisk og sprogligt, ja hele vejen rundt, fra de starter som knap 3 årige og til de er skoleklar .

Jeg kan rigtig godt lide at være kreativ sammen med børnene , male, tegne, klippe-klistre samt lave forskellige ting og pynt. 

Udelivet nydes også i børnehaven . At komme ud på tur er altid et hit, især med vores gode cykler, det kan være både til skov og strand, eller vi kan lave bål og snobrød. En tur i gymnastiksalen nydes også af alle.

Samvær med børnene kan gøre enhver dag god.

Jeg bor i Høruphav sammen med min mand. Udelivet betyder meget for mig, så den daglige gå- eller cykel tur vægter jeg højt. Ugens time til cross Dance sammen med veninderne er også godt, både motionen og det sociale.

Ellers bruger vi en meget stor del af fritiden sammen med vores voksne børn, svigerbørn og børnebørn.

Personlig Email: grete.willhoft@eckbu.dk

Mikkel Frederiksen

Lærer – barselsvikar for Anne

Jeg er uddannet lærer og tidligere elev på skolen som nu vender tilbage efter 3 år på HTX, et sabbatår hvor jeg arbejde på Danfoss og på Eckersberg som vikar og nu igen efter 4 år på lærerstudiet bag mig. Jeg blev færdiguddannet i august og ser nu frem til at undervise her på skolen igen, i hvert fald det næste stykke tid.
Kommer til at arbejde mest i storegruppen, og at have lidt tid med lille grupperne i tysk og med ældstegruppen i idræt. Mine special fag er Matematik, Engelsk og Billedkunst. Det er tre meget forskellige fag, men jeg ser det som en mulighed for at bruge de forskellige elementer fra fagene mellem hinanden.
Jeg har altid set mig selv i en lærer position, og er derfor glad for at komme ud og prøve mig selv af, samt faktisk få den erfaring, der ligger bag en god lærer. Jeg ser derfor frem til at arbejde samme med de andre lærer, eleverne og også med jer forældre.

 

Kia Steimle Schmidt

Pædagog i børnehaven

 

 

Lili Lorensen Herskind

Pædagog i børnehaven

Jeg er oprindeligt butiksuddannet men efter nogle år som butiksassistent søgte jeg ind på Socialpædagogiske Seminarium i Århus, hvor jeg blev færdig som socialpædagog i 1993. Siden har jeg bl.a. arbejdet på Julemærkehjem, SFO, døgninstitution med multihandicappede, opholdssted med voksne, arbejdet i Børnehuset i ca. 4 år, haft min egen Naturbørnehave i knap 9 år og er nu vendt tilbage til Børnehuset igen.

Jeg er fra 1960, gift med Henrik og vi har en søn som har gået  i Børnehuset og på Eckersberg Friskole.

Vi bor på et nedlagt landbrug ned til Als Fjord og her er altid nok at gå igang med.

Fritiden bruger jeg på familien, venner, motorcykelture, kajakture, bøger, strikketøj m.m.

Personlig Email: lilli.lorensen@eckbu.dk

Louisa Sofie Karlsen Iwang

Pædagog i børnehaven / SFO

 

Lone Arleth

Pædagogmedhjælper i børnehaven / SFO

Jeg hedder Lone Arleth. Bor i Sønderborg i et lille rækkehus sammen med mine to hunde og fem høns.

Har to voksne børn. Daniel og Lykke.

Har arbejdet i Børneuniverset i sfo’en, som pædagog medhjælper siden 2006

Har stor interesse i det kreative og nyder at arbejde med børnene. I øvrigt er jeg så heldig at undervise i værkstedstimer med skolebørnene.

Personlig Email: lone@eckbu.dk

Tobias Sørensen

Lærer

 

Daniel Birkmose

Pædagog i børnehave og SFO

Anne Barfod Jessen

Lærer

Jeg er uddannet fra Haderslev Seminarium i 2008 med linjefagene dansk, idræt, religion og natur/teknik og blev samme år ansat på Eckersberg Friskole.

Udover til dagligt at være gruppelærer underviser jeg også i engelsk, svømning, naturfag og værkstedsfag.

Laura Gundersen

Lærer

Jeg hedder Laura Gundersen og blev uddannet lærer i sommeren 2010 med linjefagene dansk, matematik, natur/teknik og kristendomskundskab fra seminariet i Jelling.  I mit første år som ny lærer var jeg ansat på en folkeskole i Sønderborg, hvorefter jeg har været så heldig at blive ansat på Eckersberg Friskole som gruppelærer i Lillegruppen.

Til daglig bor jeg i Sønderborg, hvor jeg nyder at have både skøn natur og by i nærområdet. I min fritid befinder jeg mig i det rette element omkring vand. Jeg er derfor ofte at finde både i Vikingeklubben, svømmehallen og roklubben.

Jeg nyder at arbejde med børn i min dagligdag, hvor jeg kan se dem udvikle sig både på et fagligt og personligt plan.

Tove Andersen

Pædagog i SFO

Conni Andersen

Pædagogmedhjælper i børnehaven

Mads Petersen

Bestyrelsesformand

Jeg hedder Mads Christian Petersen. Jeg er gift med Nanna og vi bor i Blans med vores 4 børn, Aleksander og Mathias, Sia og Sofie, som alle er en del af børneuniverset.

I mit daglige virke, er jeg udviklingschef ved en bilimportør.

Jeg har en Erhvervspædagogisk diplom samt har en akademiuddannelse i ledelse , med disse kan jeg både bidrag til forretningen samt har pædagogisk indsigt.

Jeg er født og opvokset i Blans. Det har stor betydning for mig, at jeg kan bidrage til vores lokal samfund, hvilket jeg vil gøre ved at hele tiden, at vil være med til at udvikle  børneuniverset i en positiv og udviklende retning. 

Min vision er at børneuniverset altid vil være det bedste valg for vores børn, både børnehavebørn og skolebørn.

 

Britt Hansen Nør

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: britt.hansen@eckbu.dk 

Martin Mulvad Nissen

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: martin.mulvad.nissen@eckbu.dk

 

 

Rene Andersen

Bestyrelsesmedlem næstformand

Personlig Email: rene.andersen@eckbu.dk

Camilla Sandell-Duus

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: camilla.sandell-duus@eckbu.dk 

Ronnie Skau Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: ronnie.skau@eckbu.dk

Randi Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: randi.nielsen@eckbu.dk

Mie Marie Hartmann

Suppleant til bestyrelsen

Personlig Email: mie.hartmann@eckbu.dk

Vil du vide mere om Eckersberg Børneunivers?

Kom tættere på det, der gør Eckersberg Børneunivers til en unik oplevelse – fagligheden, fællesskabet, den personlige udvikling.

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet!

Eckersberg Børneunivers

Eckersbergvej 1, Blans
6400 Sønderborg

Sekretær: +45 92448063

Ledelse: +45 23989372 eller +45 91526600
Lærerværelset: +45 92448064
SFO: +45 92448065
Børnehave – Lillegruppe: +45 29845793
Børnehave – Storegruppe: +45 61795793