Hvem er vi?

Støtteforening

Værdigrundlag

Lovpligtig info

Personale og bestyrelse

Forældreengagement

Personale og bestyrelse

 

Vores ansatte er utrolig vigtige, og det er dem, der får vores børneunivers til at fungere i det daglige. Det er dem, som får alle vores ønsker og mål til at blive til virkelighed. Hver dag møder vores børn forventningsfulde ind, hvor de ansatte vil gøre alt for at det bliver en god dag, så børnene får ”noget” med hjem.

Du er altid velkommen til at kontakte én eller flere fra personalet eller bestyrelsen.

Drejer det sig om noget vigtigt vedrørende dit barn eller skole/børnehave, bør du tale med/ringe til den person, som du ønsker at viderebringe en besked.

 

Silke Steffensen

Univers- og skoleledelse

Mit navn er Silke Steffensen. Jeg er gift og har to voksne børn og et barnebarn. Jeg bor i Hanved, en lille landsby i Tyskland, som ligger tæt ved grænsen.

Jeg har været ansat på Eckersberg Børneunivers siden 2006. Jeg har været gruppelærer i mellem-, stor og ældstegruppen. Udover dansk og matematik har jeg undervist historie, tysk og værksted.

Min fritid bruger jeg på at være sammen med familie og venner og lange gåture med vores hund.

Marianne Bunde

Univers- og skoleledelse

Eckersberg er for mig et dejligt sted, hvor man sammen med skønne børn, kolleger og forældre kan gribe de idéer, der dukker op, og lave en skole hvor god trivsel er udgangspunktet for læring.  

Jeg har været ansat på Eckersberg siden 2013, er uddannet pædagog, logopæd og er forfatter til et undervisningsmateriale for 0. kl. kaldet ”Løbedansk” udgivet af Forlaget Delta. 

Privat er jeg gift og har tre store børn. Jeg bor i Ø. Sottrup, og bruger fritiden sammen med min familie. Jeg elsker at bevæge mig, og får i fritiden også tid til at dyrke gymnastik, fitness og cykling. 

Personlig Email: marianne@eckbu.dk 

Mobil: 91526600

 

 

 

Tydda Neumann

Pædagogisk assistent i børnehaven

 

 

 

Susanne Holm

Sekrætær

Jeg er gift med Poul Harald og har 3 børn født i 1993, 2003 og 2005. To piger og en dreng.

Jeg bor på Als og har, inden jeg startede på Eckersberg, blandt andet arbejdet på sygehuse som lægesekretær og siden som dagplejer i Augustenborg Kommune.

Jeg nyder mit arbejde her på skolen, hvor ikke to dage er ens. Især er det en fornøjelse, at elever og forældre smutter forbi.

Preben Askbjørn Hjorth

Pedel


Er Gift med Katerina Lind, og sammen har vi to børn Teoder og Asthrid, som begge har gået på Eckersberg Friskole.

Har en bred håndværker uddannelse som Snedker og Elektriker. Læste senere til stærkstrømsingeniør og pædagog

Friluftslivet har altid optaget mig. Fiskeri, dyreliv, vandring og sejlads i havkajak.

Arbejdet som pedel på Eckersberg er et meget varieret arbejde. Ikke to dage er ens. Der skal ofte tænkes anderledes og kreativt for at få skolen bygninger og tekniske installationer til at virke bedst muligt.

 

Jonna Philipsen

Morgen-SFO og blæksprutte

Susanne Borg Pedersen

Lærer

Jeg er uddannet på Fyn, arbejdede derefter nogle år på en friskole på Sjælland, hvor jeg var med til at starte og drive en fritidsklub, og flyttede i 1996 til Blans sammen med Tommy.

Min start på Eckersberg Friskole (som det hed dengang) var som lillegruppelærer, og jeg har sidenhen være gruppelærer også i mellem- og storgruppen, samt faglærer.

Jeg brænder for at undervise, og det fag, jeg brænder mest for, er matematik. Derudover underviser i bl.a. engelsk, tysk og støtteundervisning i dansk og matematik, og jeg laver læsekurser.

Hilsen Sus.

: 

Rikke Schanz

Lærer

Jeg hedder Rikke Schanz og jeg har været ansat på Eckersberg Børneunivers siden 2002.

Til daglig er jeg Mellemgruppelærer på skolen, og derudover underviser jeg i biologi, geografi, tysk og værkstedsfag.

Jeg er uddannet fra Den Frie Lærerskole i Ollerup i 2000, og efter endt uddannelse arbejdede jeg et par år på en efterskole, hvorefter jeg var så heldig at blive ansat på Eckersberg Børneunivers, dengang kaldt Eckersberg Friskole.

Privat bor jeg i dejlige landlige omgivelser på Als, sammen med min datter Therese og min mand.

Min fritid bruger jeg på familien, byggeprojekter og lange gåture i skov og ved strand, når jeg har tid til det.

Susanne Asmussen

Støttelærer og psykoterapeut

Jeg er så heldig at have været med til at starte denne skønne friskole. Jeg har været lærer på mange lag , men i de sidste to år, har jeg arbejdet som støttelærer samt psykoterapeut.

Jeg blev færdiguddannet som certificeret familie- og psykoterapeut i 2011. Nogle tænker sikkert hvad skal man bruge sådan en til? Jeg bliver brugt til samtaler med børn og forældre.

Problemstillingerne kan være alt lige fra pubertetsproblemer, skilsmisse, opdragelse, eller hvis en familie kommer i krise. Jeg er meget stolt af , at vi på vores skole, har dette tilbud. Nu er det blevet implementeret i vores skole, og børnene ved at jeg er der, og det betyder at de også kommer af sig selv, for at få en snak omkring et givet problem.

Husk det er ikke en skam at have et problem, men det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Anja Mariager

Lærer

 Jeg hedder Anja Mariager. Jeg bor i Sønderborg, men kommer oprindelig fra Skagen. Jeg har været ansat som lillegruppelærer på Eckersberg siden 2014. 

Jeg bruger fritiden på gåture, cykelture og ellers bare at passe hus og have. Jeg har 2 børn, der nu er voksne.

 

Julie Dyrgaard

Lærer

Jeg hedder Julie og bor sammen med min kæreste og vores hund i Dybbøl. Jeg læser til lærer i Haderslev. Jeg afsluttede dansk i 2014, afslutter engelsk i 2015 og matematik i 2016.

Jeg har netop afsluttet et studieophold i England, hvilket var virkelig spændende og lærerigt for mig.

Jeg var så heldig at have min første praktik her på skolen i mellemgruppen i 2013 og mærkede med det samme skolens fantastiske atmosfære og rummelighed – dette er et sted man holder af at være!
Jeg har herefter været vikar i både skolen og børnehuset og har været så heldig (at jeg nogen gange må knibe mig selv i armen) at få et vikariat i mellemgruppen frem til juni 2015.
Udover at være mellemgruppelærer underviser jeg i engelsk og idræt.

Al min fritid går med hest og hund, vi har mange heste i familien og jeg har undervist i Sundeved Rideklub de seneste 15 år og nu også i Gråsten. Jeg rider dressur på konkurrenceniveau og når jeg ikke er at finde hos hestene nyder jeg selskabet af vores Jack Russell terrier Liva eller passer familiens rideudstyrsbutik.

Britta Jessen

Lærer

Jeg hedder Britta, er gift, bor i Broager og har 3 børn.

Jeg er uddannet musikpædagog fra Nordjysk musikkonservatorium i Ålborg, og har inden min tid på Eckersberg friskole været ansat i musikskoler, hvor jeg har undervist i guitar, bas, klaver og rytmisk band.

I foråret 2008 startede jeg med at undervise Lillegruppen i musik og havde et enkelt værkstedshold. Det var rigtig spændende og jeg blev meget begejstret for skolen, så da skolen søgte en ny musiklærer valgte jeg at søge stillingen. Jeg har været på skolen siden og synes jeg har et drømmejob.

Udover at undervise 0-4. klassetrin i musik, tilbyder jeg individuel undervisning i et valgt instrument, det kan være bas, guitar, sang, klaver eller trommer. I værksted har jeg haft lidt forskelligt indenfor det musiske ex. Band, kor, sang og rytmik, stomp og musicalband da vi hvert år i november opfører en musical.

Tommy Vejen Pedersen

Lærer

Jeg er gift med Sus, der også er lærer på skolen. Sammen har vi selv har haft tre børn gennem Børnehuset og Eckersberg Friskole.

Oprindeligt er jeg fynbo, ’66 årgang, uddannet på Skårup Statsseminarium i 1993. Jeg startede mine lærerkarriere på Rørvig Friskole, men siden 1996 har Eckersberg Friskole været en stor del af mit liv.

I tidens løb har jeg været både mellem-, stor- og ældstegruppelærer.

I skoleåret 22/23 har jeg orlov i første skolekvartal. Resten af skoleåret laver jeg læsekurser for skolens fonologisk udfordrede og ordblinde elever i grundfagstiden.

I år underviser jeg i følgende fag: Læsekursus, støtte, IT og matematik-IT, tysk, idræt og PM-fag
I PM-fag tilbyder jeg en bred vifte af fagligt funderede fra områderne billedkunst, robotteknologi, idræt, træ, mindfulness og kampsport.

Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør målrettet børn. Mindfulness vil blive udbudt til eleverne fra 3. til 9. klasse i PM-fag.

I min fritid spiller jeg bas, mediterer og når vejret tillader det tilbringer jeg mange timer på vandet med stand-up paddling.

: 

Anna Kirkelund

Lærer

Jeg hedder Anna Kirkelund og jeg bor i Sønderborg med min hund.

Jeg er uddannet i 2011 fra Odense Seminarie, med valgfagene dansk, billedkunst, religion og historie. Jeg blev ansat på Eckersberg Friskole i 2013 som gruppelærer i mellemgruppen. Jeg underviser i grundfag, naturfag, engelsk og billedkunst. Derudover har jeg forskellige værksteder.

Gitte Blankschøn

Lærer

Jeg er uddannet lærer i 2015, i fagene dansk, engelsk, specialpædagogik og fysik/kemi. Men underviser også i tysk, natur/teknologi og pm-fag.

I 2018 blev jeg ansat på friskolen, og har siden 2019 været gruppelærer i Ældstegruppen, hvor jeg har 9. klasse.

Til daglig bor jeg i Sønderborg med min mand. Vi har en voksen søn, der er tidligere elev på skolen.

Personlig Email: Gitte@eckbu.dk 

Grete Witthøft

Pædagogisk assistent

Jeg hedder Grete Witthøft, er født i 61. 

Jeg er uddannet kontorassistent, men har fra 2003 arbejdet i daginstitutioner. Først 3 år i en vuggestue, fra 2006 i børnehaven her i Eckersberg Børneunivers .

I 2011 blev jeg uddannet pædagogisk assistent og har senere taget uddannelsen til pædagogisk massør, hvilket børnene i børnehaven nyder godt af.

Arbejdet med børn er meget givende, hver dag er forskellig og man får virkelig meget igen. Det er spændende af følge børnenes udvikling, både fagligt, socialt, motorisk og sprogligt, ja hele vejen rundt, fra de starter som knap 3 årige og til de er skoleklar .

Jeg kan rigtig godt lide at være kreativ sammen med børnene , male, tegne, klippe-klistre samt lave forskellige ting og pynt. 

Udelivet nydes også i børnehaven . At komme ud på tur er altid et hit, især med vores gode cykler, det kan være både til skov og strand, eller vi kan lave bål og snobrød. En tur i gymnastiksalen nydes også af alle.

Samvær med børnene kan gøre enhver dag god.

Jeg bor i Høruphav sammen med min mand. Udelivet betyder meget for mig, så den daglige gå- eller cykel tur vægter jeg højt. Ugens time til cross Dance sammen med veninderne er også godt, både motionen og det sociale.

Ellers bruger vi en meget stor del af fritiden sammen med vores voksne børn, svigerbørn og børnebørn.

Personlig Email: grete.willhoft@eckbu.dk

Kasper Pekruhn

Lærer 

Mit navn er Kasper Pekruhn, og jeg er så ovenud glad for at blive en del af lærergruppen på verdens bedste friskole. Jeg glæder mig til at komme i gang, da jeg har en masse at give til skolen, dens elever og til byen.

I min fritid er jeg familiemenneske og sportsidiot. Vi bruger meget tid på at være sammen med vores familie og venner, og vi nyder vores tilbagevenden til Sønderjylland efter 7 års eksil i Odense.  Jeg træner flere gange om ugen og glæder mig til at løbe på mine barndommens gader. I min skoletid har jeg betrådt hvert et græsstrå på fodboldbanen, og glæder mig til endnu flere vilde opgør i frikvarterende. Billedet refererer til sidste måned, hvor jeg overværede verdens bedste fodboldhold vinde i London. Jeg glæder mig til vi ses 😊  

 

Kia Steimle Schmidt

Pædagog i børnehaven

 

 

Helene Nyeng

Pædagog i børnehaven

Jeg er uddannet pædagog, mor til en lille pige på 1,5 år samt bonusmor til en dreng på 7 år og en pige på 5 år. 

Jeg er uddannet social-special pædagog i januar 2017, hvorefter jeg har min primære pædagogiske erfaring fra daginstitutioner med børn i alderen 0-6 år. Jeg er et kreativt menneske, hvilket også er en stor del at min tilgang til mit arbejde. Jeg holder meget af at blive inspireret af børnenes tilgang til livet og følger oftest børnenes interesser i de kreative processer, ude på tur, på legepladsen eller i dukkekrogen. Jeg er smilende, glad, imødekommende og ser meget frem til at møde jer alle sammen.

Personlig Email: helenenyeng@eckbu.dk

Louisa Sofie Karlsen Iwang

Pædagog i børnehaven / SFO

 

Lone Arleth

Pædagogmedhjælper i børnehaven / SFO

Jeg hedder Lone Arleth. Bor i Sønderborg i et lille rækkehus sammen med mine to hunde og fem høns.

Har to voksne børn. Daniel og Lykke.

Har arbejdet i Børneuniverset i sfo’en, som pædagog medhjælper siden 2006

Har stor interesse i det kreative og nyder at arbejde med børnene. I øvrigt er jeg så heldig at undervise i værkstedstimer med skolebørnene.

Personlig Email: lone@eckbu.dk

Tobias Sørensen

Lærer

 

Daniel Birkmose

Pædagog i børnehave og SFO

Anne Barfod Jessen

Lærer

Jeg er uddannet fra Haderslev Seminarium i 2008 med linjefagene dansk, idræt, religion og natur/teknik og blev samme år ansat på Eckersberg Friskole.

Udover til dagligt at være gruppelærer underviser jeg også i engelsk, svømning, naturfag og værkstedsfag.

Laura Gundersen

Lærer

Jeg hedder Laura Gundersen, og blev uddannet lærer i sommeren 2010 med linjefagene matematik, dansk, kristendom og natur/teknik fra seminariet i Jelling. I mit første år som ny lærer, var jeg ansat på en folkeskole i Sønderborg, hvorefter jeg var så heldig at blive ansat på Eckersberg Friskole. Her har jeg primært været gruppelærer i Lillegruppen, men også været i Mellemgruppen nogle år.

Privat bor jeg i Broager sammen med min mand Njal og vores to piger, Ella fra 2016 og Lily fra 2019. Meget af min fritid bliver brugt sammen med familien. Ellers kan jeg godt lide en god gåtur med en veninde, at være kreativ eller læse en god bog.

 

: 

 

Conni Andersen

Pædagogmedhjælper i børnehaven

Tove Andersen

Pædagog i SFO

   

Mads Petersen

Bestyrelsesformand

Jeg hedder Mads Christian Petersen. Jeg er gift med Nanna og vi bor i Blans med vores 4 børn, Aleksander og Mathias, Sia og Sofie, som alle er en del af børneuniverset.

I mit daglige virke, er jeg udviklingschef ved en bilimportør.

Jeg har en Erhvervspædagogisk diplom samt har en akademiuddannelse i ledelse , med disse kan jeg både bidrag til forretningen samt har pædagogisk indsigt.

Jeg er født og opvokset i Blans. Det har stor betydning for mig, at jeg kan bidrage til vores lokal samfund, hvilket jeg vil gøre ved at hele tiden, at vil være med til at udvikle  børneuniverset i en positiv og udviklende retning. 

Min vision er at børneuniverset altid vil være det bedste valg for vores børn, både børnehavebørn og skolebørn.

Rene Andersen

Bestyrelsesnæstformand

Personlig Email: rene.andersen@eckbu.dk

Martin Mulvad Nissen

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: martin.mulvad.nissen@eckbu.dk

 

 

Sara Ramsing

Bestyrelsesmedlem

Camilla Sandell-Duus

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: camilla.sandell-duus@eckbu.dk 

Ronnie Skau Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: ronnie.skau@eckbu.dk

Britt Hansen Nør

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: britt.hansen@eckbu.dk

Mie Marie Hartmann

Bestyrelsesmedlem

Personlig Email: mie.hartmann@eckbu.dk

Vil du vide mere om Eckersberg Børneunivers?

Kom tættere på det, der gør Eckersberg Børneunivers til en unik oplevelse – fagligheden, fællesskabet, den personlige udvikling.

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet!

Eckersberg Børneunivers

Eckersbergvej 1, Blans
6400 Sønderborg

Sekretær: +45 92448063

Ledelse: +45 23989372 eller +45 91526600
Lærerværelset: +45 92448064
SFO: +45 92448065
Børnehave – Lillegruppe: +45 29845793
Børnehave – Storegruppe: +45 61795793