Vi modtager altid gerne forespørgsler om at blive en del af Eckersberg Børneunivers. Hvis du/I vil vide mere om indmeldelse på skolen, kan man læse det her.

Vi har et ønske om at have tid til det enkelte barn og tilstræber derfor gruppestørrelser på 14-15 elever. Vi bliver derfor af og til nødt til at afvente situationen, før vi kan optage nye elever i visse grupper.

Det vigtigste af alt er, at vi er det rigtige sted for jer og jeres barn/børn. Derfor kan I altid aflægge os et besøg. I får en rundvisning og info om skolen – og vi får en snak om forventninger. Vi tilbyder gerne en besøgsuge, hvorefter vi afslutter med en samtale omkring ugens forløb og hvad der videre skal ske.

Du/I har også mulighed for forhåndstilmelding, selv om der er flere år til dit barn er skoleklar.

Kontakt os – så ser vi hvad vi kan finde ud af!

Antal ledige pladser Eckersberg Børneunivers Skoleår 19/20

• 0. klasse: 5
  • 1. klasse: 7
  • 2. klasse: 2